Sport i pastelne boje u kolekciji Miu Miu SS21

Revija je održana u okviru pariske Nedelje mode.

Čini se, šta može biti zanimljivije i lepše od zajedničke kolekcije Miuccie Prade sa Rafom Simonsom, koju su nedavno predstavili u Milanu. Ali, kako se ispostavilo, dizajnerka i dalje ima čime da nas iznenadi: danas se održala revija Miu Miu, koja je postala trešnja na torti pariske Nedelje mode.

Revija je održana u digitalnom formatu, ali, za razliku od Prade, na reviji Miu Miu je i dalje bilo gostiju. Istina, svi su gostovali virtuelno – dizajnerka je u Zoomu priredila nešto poput konferencije u kojoj su učestvovali prijatelji i muze brenda.

Preusmerivši pažnju sa ekrana koji prenose reakcije gostiju na samu kolekciju, nije teško pogoditi šta je tačno inspirisalo Pradu – sport. Tako je u kolekciji dizajnerka predstavila prozirne bluze u pastelnim nijansama, koje bi sledećeg proleća trebalo da se nose sa trenerkama, jarkim polo majicama, kratkim suknjama ukrašenim kristalima, prozirnim haljinama, mikro šortsevima i kitten potpeticama – naime one će, po našem mišljenju, biti rasprodate i prepoznaće ih uticajne dame širom sveta.