Dženifer Lopez pronašla savršenu prolećnu uniformu: Tajna je u farmerkama i cipelama

U poslednje vreme, Dženifer Lopez je prigrlila veoma specifičan stil – toliko da ga nazivamo njenom prolećnom uniformom. Ova kombinacija uključuje veoma široke, baggy farmerke, rolku i platforme.

Prošlog vikenda nosila je dva gotovo identična outfita sastavljena od praktično istih komada odeće. Najveća razlika između njih? Izbor gornjeg dela odeće u kombinaciji boja sa torbom – to je ono što zaista upotpunjuje ovu prolećnu uniformu. To je šlag na torti jednog obaveznog trendi izbora.

Prvo je nosila zelenu, rebrastu majicu koju je koordinisala sa Dior torbom i uparila sa širokim farmerkama niskog struka. Sa otkrivenim stomakom i dodatnim centimetrima zahvaljujući tim cipelama nalik UGG čizmea, JLo je izgledala srećno i šik, ne žrtvujući ni gram udobnosti.

Drugo nošenje uključivalo je krem majicu koju je koordinirala sa Hermès Birkin torbom; ovog puta prikrivala je svoj stomak, noseći rolku usko I uvučenu u farmerke, ali I dalje ističući vitku siluetu struka.

Dženifer Lopez je ranije otkrila da je ljubitelj udobne obuće, poput UGG čizama. Ali za ovu kombinaciju outfita, specifično nosi par sa debelim đonom i malom petom – što podseća više klompe nego čizme. Posebno se dobro uklapaju sa ultra-baggy pantalonama, kao što ih Lopez nosi ovde, dok se lepo kontrastiraju sa visokokvalitetnim dizajnerskim torbama koje nosi zvezda.

Foto: Profimedia