GASTRO

Najženstveniji 8. mart do sada – obeležite ga uz Somersby (GIVEAWAY)

Dan žena predstavlja svojevrsni podsetnik damama koliko je važno posvetiti se sebi, ili pak doneti neke nove odluke i promene u životu! Zato ispunite ovaj dan pozitivnom energijom i radošću, jer sada je trenutak da iskoristite svaki povod za još veću sreću i sve vedre emocije. 

Ukoliko imate neku neostvarenu želju koju nikada niste mogli, ili pak stigli da ispunite, neka ovaj 8. mart bude dan kada ćete to učiniti! Promena uobičajene rutine je nešto čime sve žene ponekad teže, a nema boljeg povoda od 8. marta, da svaka žena stavi sebe na prvo mesto i napravi početni korak u svakoj promeni koju je zamislila. Započnite ovaj dan nasmejano, raširite zavese i širom otvorite prozore, pustite vašu jutarnju pesmu, a za doručak naručite nešto što najviše volite da jedete! Dan žena rezervisan je za smeh, užitak i zabavu, a baš takav osećaj pružiće vam i omiljeno piće! Ovog popodneva sipajte omiljeni Somersby u čašu ispunjenu 2/3 ledom, i uz ohlađen i beskrajno osvežavajuć ukus uživajte u svom danu!

Zar nije divno što postoji dan koji je posvećen samo ženama? Pitak i lagan, svaki od Somersby ukusa stvoren je da upotpuni 8. mart svim ženama – intenzivna kruška, osvežavajući ukus jabuke, zavodljiva borovnica ili egzotični mango&lime, su na raspolaganju sa svojim specifičnim, senzacionalnim ali dominantnim tonovima koji će oduševiti vaše čulo ukusa slatkoćom koja traje. 

Ovaj 8. mart provedite u društvu omiljenih žena – pozovite voljene drugarice, organizujete “girls night” puno smeha i klope i zajedno uz Somersby osetite duh 8. marta, a time zauvek stvorite momenat za pamćenje.

Srećan 8. mart svim ženama, želi Somersby!

Povodom Dana žena, u saradnji sa našim omiljenim Somersby ciderom, organizovali smo nagradni konkurs u kom možete osvojiti osvežavajući paket u kome se nalaze 3 Somersby ukusa + poklon čaša!

Sve što treba da uradite je da pratite Grazia Serbia i Somersby Srbija Instagram profile i da u komentaru ispod giveaway objave na Grazia Serbia profilu kreativno odgovorite na pitanje: U kojim trenucima uživate uz Somersby?

Pet komentara sa najviše lajkova osvojiće Somersby paket, a nagradni konkurs traje od utorka, 8. marta, do nedelje, 13. marta. Pobednike ćemo proglasiti u ponedeljak, 14. marta.

Pravila nagradnog konkursa pročitajte na ovom linku.

Srećno!

PROMO