grazia

Lifestyle

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

OVAN

Ove nedelje preusmerite svoju energiju ka jačanju veza sa onim ljudima do kojih vam je zaista stalo, ali i sa poslovnim kontaktima od kojih možete dosta novog naučiti. Ovo je odličan period za učenje, pohađanje kurseva i generalno za upoznavanje svih onih novih veština kojima se do sada niste aktivno bavili. Nakon perioda stagnacije i mirovanja, sada možete svoje reči konačno da sprovedete u delo.

BIK

Na početku ove nedelje pronaći ćete sebe okruženi starijim ili iskusnijim kolegama koji mogu biti kritički nastrojeni prema vama. Ubrzo ćete shvatiti da su kritike u manjoj ili većoj meri opravdane, ali i da iz sopstvenih grešaka možete da naučite mnogo toga novog. Pokušajte da svoje frustracije ne ispoljavate na ljudima do kojih vam je stalo, već razgovarajte o onome što vas muči. Pravi je trenutak da započnete sa planiranom štednjom.

BLIZANCI

Ove nedelje ćete pronaći sebe kako ste spremniji za akciju i otvoreniji u komunikaciji sa drugim ljudima. Moglo bi se reći da ste ponovo u svom elementu i da se planovi polako ali sigurno razvijaju u željenom pravcu. Pojedini pripadnici ovog znaka poželeće negde da otputuju. Neki će bez mnogo razmišljanja uraditi upravo to, dok će drugi započeti učenje novog kursa ili stranog jezika. Udahnite duboko, jer je došlo vaših pet minuta.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels, Unsplash

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Nove sezone serija "Specijalizant" i "Novi Amsterdam" samo na FOX LIFE

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE

Lifestyle

Paris Hilton postala je mama!

U porodicu Hilton-Reum stigao je dečak.

Lifestyle

U lovu na istorijske komade: Kim Kardašijan sada poseduje ogrlicu princeze Dajane

Krst sa ametistom i dijamantima kupila je za skoro 200.000 dolara.

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

Comfortcore – trend u opremanju enterijera koji će dominirati u 2023.

Prema sajtu Wayfair ljudi će najveću pažnju obraćati na udobnost.

Lifestyle

Dan bez pantalona: Ovako su izgledali putnici u londonskom metrou

Vožnja bez pantalona održava se već 20 godina u gradovima širom sveta.

Lifestyle

10 stvari koje naučite kada vas odgaja jaka majka

Pod izrazom “jaka majka” mislimo na ženu koja nije manipulativna, narcisoidna niti ima snažnu želju za kontrolom nego je požrtvovana, plemenita i upravo ona, kakvu bi svako poželeo...

Lifestyle

Ostavljena zbog "plastičnog" lica

Melani Grifit udavala se četiri puta, ima troje dece, a sada je sama i zdravljem plaća danak odlukama koje je donosila i životu kakav je vodila.

Lifestyle

Tiha čežnja  mlade princeze  

Kada za to dođe vreme, Leonor će stupiti na tron Španije. A dotle  skuplja slike izvesnog fudbalera koji joj je po ocu, kralju Felipeu, poslao potpisani dres.