Ovo niste očekivali: Šta zapravo uzbuđuje vašeg muškarca?

Iako računamo na to da smo do sada savladali gotovo sve lekcije u vezi sa seksom, neke činjenice i dalje uspevaju da nas iznenade. Napravili smo listu neobičnih stvari koje uzbuđuju muškarce – možete li da pretpostavite šta se sve nalazi na njoj? I da – nije baš sve u vezi sa seksom!

Afrodizijak

Verovali u afrodizijake ili ne, činjenica je da ih muškarci vole. Opet, nismo sigurni da li je tu samo reč o placebo efektu ili je pak cela ta priča o pripremi za seks uzbudljiva, ali budite sigurni da sa njima nema greške – iz kog god razloga! Uzgred, da li ste znali da je maca koren – prirodni afrodizijak?

Spontanost

Zaboravite na stroga pravila, na planiranje, na opterećivanje oko detalja i sitnica – kada ste slobodni, opušteni i spontani, spremni da izađete iz svoje komforne zone i prepustite se avanturama, velike su verovatnoće da ćete na taj način uzbuditi partnera do neočekivanih granica!

Ušuškanost

Koliko puta vam se desilo da maženje preraste u seks? To je zato što muškarci, baš kao i žene, vole da se ušuškavaju sa svojim partnerima i provode mirno veče kod kuće, ali u tako bliskoj atmosferi, lako dolazi do promene raspoloženja u ono strastvenije. Ne znamo za vas, ali što se nas tiče – nema bolje stvari od toga!

Izazivanje

Izazivanje je jako seksi! Znate one stihove – gledaš me, a ne daš? E, baš to! Poigrajte se sa svojim partnerom, dajte mu nešto na kašičicu, pa se povucite i tako u krug. Toliko ćete ga izludeti da ćete verovatno doživeti najbolji seks u životu ikad! 

Crvena boja

Nije nepoznato da crvena boja važi za seksepilnu boju i mnogi muškarci reaguju na nju – crveni karmin, crvena haljina, visoke potpetice ili veš – bilo šta ovog tipa možete upotrebiti za zavođenje svog muškarca. Ne sumnjajte da nećete uspeti u svojoj zamisli!

Komplet donjeg veša

Naravno da vas muškarac neće odbiti kakav god veš da imate na sebi, ali postoji nešto neverovatno seksi u činjenici da ste uložili nešto više truda da ga zavedete. Zato, pravac šoping – neophodno je da nabavite novi komplet seksi veša!

Kukovi i zadnjica

Iako postoje muškarci kojima su privlačnije ženske grudi, ne postoji muškarac koji je imun na lepo oblikovanu zadnjicu i kukove – uostalom, zar to nije jedna od stvari koje žene čine ženstvenim i zavodljivm? Ukoliko želite da oduševite svog partnera, dodatno ih istaknite svojom garderobom ili vešom i upustite se u seksi igrice.

Smeh

Ako se smejete njegovim šalama, vaš muškarac će se automatski osećati samouverenije, a samim tim i privlačnije, a samim tim i spremnije da vam se posveti u svakom smislu. Na stranu to što ste, kada se smejete, u njegovim očima najlepša žena na svetu!

Seks igračke

Ali, ne bilo koje seks igračke – vaše seks igračke! Svakom muškarcu je ženska masturbacija neverovatno uzbudljiva i seksi, zato, nadamo se da se toga ne stidite, jer će baš taj potez vašeg muškarca dovesti do ludila!

Foto: Pexels