grazia

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

OVAN:

Povoljan je momenat za preuzimanje proračunatog rizika u poslu. Ako ste se dobro pripremili, sve će ići po planu. Ne oslanjajte se previše na sreću, već se pouzdajte u svoje znanje i iskustvo. Ukoliko želite nekome da predočite svoju ideju učinite to postepeno, kako biste mogućnost za nesporazum smanjili na minimum. 

Krajem vikenda ćete biti u stanju da sagledate situaciju svežim očima. Ako vam je potrebno kreativno rešenje za nešto o čemu ste razmišljali, ta ideja će vam se sada ukazati.

BIK:

Vikend Bikovima obećava dane pune energije i druželjubivosti. Pred vama će se ukazati mnoštvo ideja i prilika, ali nemojte pokušavati da ih sve iskoristite odjednom. Usmerite pažnju na one koje vam deluje najprimamljivije, napravite prioritete, a ostale ostavite za kasnije. 

Bićete u stanju da svoje obaveze, pa čak i emocije, organizujete uredno i efikasno. Dobar plan je pola posla, a vaše organizacione sposobnosti su ovih dana u punom zamahu. 

BLIZANCI:

Blizanci će ovog vikenda biti u situaciji da donesu neku bitnu odluku. Dobro sagledajte sve činjenice pre nego što odlučite bilo šta. Moguće je da vam neka osoba iz okruženja daje lažne informacije, bilo to namerno ili iz neznanja. Vodite se oprezom i ako niste sto posto sigurni u sve faktore, ostavite donošenje odluke za neki drugi dan. 

U vašem okruženju postoji osoba koja ima više iskustva u oblasti koja je vama od velikog interesa, ne ustručavajte se da je upitate za pomoć ili savet. 

Mesečni horoskop za JUN 2022.

RAK:

Rakove ovog vikenda očekuju nove mogućnosti i dobre prilike, ali samo ako budu spremni da se za njih izbore. Moguće je da razmišljate o ozbiljnim koracima, kao što su promena posla ili mesta stanovanja. Šta god da radite pokušajte da svoje stavove ne nabijate drugima na nos, već se uklopite u okruženje i oslušnite šta vam drugi govore. 

Krajem vikenda vaše komunikacione veštine mogu doći do izražaja. Iskoristite ih da pridobijete nekoga na svoju stranu, ili upoznate novu osobu. 

LAV:

Srećne okolnosti koje već neko vreme očekujete se ovog vikenda konačno mogu desiti. Budite na oprezu i dobro obratite pažnju na svoju okolinu, u protivnom možete lako propustiti jasne znake koji ukazuju na ono što se oko vas dešava. Ne plašite se da sudbini kažete odlučno "da" i prihvatite izazov. 

Vaš mozak će raditi prekovremeno i dati vam sva moguća rešenja za situacije u kojima se ovih dana možete naći. Pokažite drugima koliko vredite. 

DEVICA:

Device se ovog vikenda mogu lako naći u situaciji koja će od njih zahtevati veliku veštinu improvizacije. Bićete u prilici da rešavate neku situaciju koja je potpuno van vaše ekspertize. Sva je prilika da ćete u ovome biti uspešni i da će vas cela situacija čak i zabaviti. 

Krajem vikenda obaveze se mogu nagomilati i sama pomisao na njih vam zadati glavobolju. Napravite listu prioriteta i pridržavajte je se, u protivnom rizikujete da ne stignete ništa da završite. 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Ukoliko imate ideje ili planove na kojima već neko vreme radite, ali ih do sada niste nikome saopštili, sada je pravo vreme da to učinite. Razmislite o svojoj karijeri i preduzmite korake koji će vas voditi napred. Ne ustručavajte se da pregovarate o stvarima koje su vam bitne. 

Setite se da niste sami i da vaš uspeh zavisi i od grupe kojoj pripadate. Pitajte za savet, pomozite kome možete i bilo kakav problem na koji naiđete neće vam izgledati preteško. 

ŠKORPIJA:

Vrlo je moguće da ćete ovog vikenda biti u situaciji da napravite korak unazad kako biste bolje sagledali celu sliku. Ovakav potez ne mora da znači povlačenje, naprotiv - nekada je mudrije skloniti se u stranu i napraviti bolji plan, nego ići glavom kroz zid. Ne ustručavajte se da zatražite savet od iskusnijih kolega, ili starijih članova porodice. 

Setite se da su reakcije koje dobijate od drugih često povezane sa vašim akcijama. Tretirajte druge onako kako biste voleli da i oni tretiraju vas. 

STRELAC:

Do vas ovog vikenda mogu stići oprečne informacije. Ako pokušate nekome da predočite svoje ideje, sva je prilika da nećete biti dobro shvaćeni, ali ćete svakako morati da se nosite sa posledicama. Kako biste izbegli nesporazume, najbolje bi bilo da sve što ima veze sa inovacijama i kreativnošću ostavite za neki drugi dan, posebno kada je posao u pitanju. 

Krajem vikenda možete i dalje razmišljati o poslu i ovo se može negativno odraziti na voljenu osobu. Ostavite brigu o karijeri za ponedeljak. 

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Jarčeve ovog vikenda očekuje neka primamljiva ponuda. Šta god da je u pitanju, nemojte odmah pristajati na bilo šta što vam je ponuđeno. Dobro se raspitajte i ako vam uslovi deluju previše dobro da bi bili istiniti, onda ste verovatno potpuno u pravu. 

Situacija se ovih dana može naglo menjati i na vama će biti da odlučite da li želite da se bacite u akciju i izvučete maksimum iz iste, ili vam je prihvatljivo da neko drugi za sebe iskoristi moguće benefite. 

VODOLIJA:

Vodolije očekuje dinamičan vikend koji im može drastično promeniti planove. Novonastala situacija će od vas zahtevati brze reflekse i donošenje odluka u trenutku. Vaši šarm i harizma će vam biti od velike pomoći, ali budite sigurni da se vaše reči ogledaju i u vašim delima. 

Kraj vikenda je povoljan period za sve što ima veze sa novcem. Ako ste planirali da aplicirate za posao ili zatražite povišicu, sada je prava prilika za to. 

RIBE:

Ako znate da vam je potreban makar i mali odmor, nemojte siliti sebe da po svaku cenu pokušavate da završite sa obavezama koje na kraju neće dati zadovoljavajuće rezultate. Nekada je kratki predah dovoljan da napravi veliku razliku u vašem raspoloženju i mentalnom stavu. Prvo se dobro odmorite, pa se onda pozabavite svim ostalim zadacima. 

Vaša smirenost i samopouzdanje će kao magnet privlačiti ljude iz okruženja koji će želeti vaš savet, ili samo malo vašeg vremena. Prepustite se toku. 

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.