3 ključna komada savršenog zimskog outfita Kejti Holms

Ako je jedna stvar jasna u vezi sa zimskom garderobom Kejti Holms, to je da se ona oslanja na tri jednostavne osnove za svoj savršeni zimski outfit. U poslednje vreme glumica je u više navrata primećena kako ponavlja svoju besprekornu formulu: statement kaput, prostranu kožnu torbu i patike koje nosi svaka It devojka širom sveta.

Kejtin maxi vuneni kaput dolazi iz Frankie Shop-a. Odlikuje ga oversized silueta i crna dugmad na prednjoj strani sa duplim kopčanjem. Često sa ramena ovog kaputa, glumici visi velika kožna torba u crnoj boji, Mansura Gavriela. Konačno, Holms obično završava stajling tako što oblači par crno-belih Adidas Samba, koje su takođe omiljene i kod drugih trendseterka steet style-a, kao što su Bela Hadid, Kendal Džener i Kaia Gerber.

Holmsova je nedavno ponovila ovaj stilski nacrt šetajući Njujorkom, koji je ovog puta nosila sa crnim pantalonama. A ranije je takođe dokazivala da ove osnove mogu bez napora da izgledaju dobro uz bilo koji kroj tako što ih je stilizovala sa išaranim crvenim džemperom, izbledelim plavim pantalonama i belom pletenom kapom boje ćilibara.

Foto: Profimedia