MODA / Stil dana

Stil dana

5 predloga džins kombinacija uz koje ćete razmrdati rutinu

Koliko god želeli da se u najskorijoj budućnosti rešimo kaputa i priglimo komade koji će nam priužiti osećaj slobode, kao na primer haljina od svile koja nam dodiruje gole noge, vremenska prognoza nam govori da ćemo na taj scenario još malo pričekati.

Dok se pripremamo za prolećne kombinacije koje nas definitivno očekuju, umesto da prerano pređemo na lepršave cvetne haljinesuknje, svoje autfite ćemo graditi oko džinsa. Na kraju krajeva, farmerke su bezvremene, jednostavne za stilizovanje, udobne, dakle savršene za svakodnevno kombvinovanje u raznim situacijama.

Međutim, ukoliko osećate da se vaše kombinacije sa džinsom ponavljaju i da vam je ponestalo inspiracije, tu smo da vam pomognemo da se izvučete iz kolotečine i da razmišljate van okvira.

Pleteni top + Trenč

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

I ako nosite visoke potpetice, ukoliko ih uparite sa pletenim topompocepanim džinsom i trenčom u svetloj nijansi, vaš izgled će odiati ležernošću. 

Džemper na pruge +  patike

Klasična pletenina na pruge zaista živi svoj trenutak i po našoj preporuci uparite je uz džins, retro torbicu i patike.

Džins + džins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala)

Uparivanjem dve vrste različitog popularnog materijala, u različitim nijansama, sve je samo ne greška. Birajte tamniju jaknu uz svetlije farmerke.

Romantična bluza + ravne sandale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Bediako (@diorbediako)

Ležerno oblačenje ne znači da se u odabranoj kombinaciji ne osećate senzualno. Uz japanke i senzualni top koji kombinujete sa svetlim džinsom pomenutog osećaja vam neće manjkati.

Tamni džins + blejzer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Najlakši način za potizanje šik ležernog izgleda jeste kombinovanje džinsa uz blejzer bilo kog kroja. Rolka i patike doprineće potpunom utisku.

Priredila: M. Kitić

Foto: Instagram, Profimedia