7 načina kako da nosite ležerne pantalone u svakoj prilici!

Sasvim je izvesno da trendovi istražuju kul načune za nošenje striktnih ravnih pantalona za posao. 

Da li možete da se zamislite u pantalonama na pruge u klubu? Rekla bih da je poslovna ležerna era uveliko na snazi uz primaran opušten kroj i moderan stajling.

Široke nogavice uz patike, sasvim je izvesno, pozivaju nas na androgeniji izgled uz izbegavanje tradicionalnih rodnih normi. Muškarci i žene usvajaju iste stilove birajući vrećastu odeću kao što su i pantalone ležernog kroja.

Pronaći kroj pantalona koji odgovara zaista nije lako, potrebno je da uložimo istraživanje i vreme kako bi pronašle savršen par te smo odlučili da vam damo kreativne sugestije i pomoć prilikom izbora i stilizovanja adekvatnog modela za vas.

Uz patike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Usudite se da uz pantalone muškog kroja nosite patike i fantastičan edzy utisak neće izostati. Celu kombinaciju upotpunite trendi izborom torbe.

Na pruge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AERON (@aeronstudio)

Vanvremenski model na pruge odlično pristaje uz oversize blejzer i belu jednostavnu majicu.

Bikini je ok!

Ove sezone bikini nosite u svakodnevnom odevanju. Istaknite seksipil tako što ćete gornji deo nositi uz izabrani model pantalona visokog struka.

Think pink!

Razmišljajte izvan okvira. Nivo dopamina povećajte izborom smele pink, i to u varijanti od glave do pete.

Povratak korenima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Ukoliko želite da se osećate dobro u onome što nosite, birajte minimalizam kao vaš pravac. Crne pantalone razigrajte nakitom i  košuljom na pruge.

Za hrabre

Pred nama je širok spektar mogućnosti kako možemo stilizovati pomenuti model. Idite korak dalje i uparite ih uz uske čizme sa visokom potpeticom i topom sa izrezima.

Priredila: M.Kitić
Foto: Instagram, Profimedia