MODA / Stil dana

Stil dana

Balon rukavi – najlepši džemperi i košulje za vaš jesenji garderober

Balon ili puf rukavi – detalj koji će učiniti vaše jesenje džempere i košulje posebnim: evo modela koje morate odmah dodati na listu želja!

Model koji je bio veoma popularan 80-ih i koji se tokom nekoliko sezona vratio da bude glavni junak na modnim pistama, a i u našim ormarima. Reč je o balon (ili puf) rukavima koji izgledaju glamurozno, a ove  jeseni su apsolutni favorit kada su modni detalji u pitanju – nalaze se na jaknama, košuljama, džemperima, mantilima, bluzama i haljinama!

Obožavali smo  ovog leta puf rukave na laganim bluzama i košuljama, ali čak i teži džemperi su spremni da nam pruže taj neodoljivi osećaj ženstvenosti.

Odeća sa puf rukavima izgleda savršeno preko para prilagođenih muških pantalona, mogu se ušuškati u vrlo jednostavne farmerke, u kombinaciji sa mini, midi ili maksi suknjama, pa čak i kao smeli detalj ispod haljine ili kombinezona bez rukava.

Od elegantne bluze do preppy modela sa kragnom, od vunenog mikro kardigana do topa od eko-kože ili večernje bluze sa rukavima od tila… Šta čekate da odaberete savršen model za jesen?

grazia.it