Come on Barbie, let’s go party: Barbiecore na Kloi Kardašijan način

U ultra uskom stretch barbi-roze kombinezonu, blejzeru, Balenciaga dubokim čizmama i sa tašnicom u istoj nijansi, Kloi Kardašijan došla je na žurku koju je za odabrane prijatelje i porodicu priredila njena mlađa sestra, Kajli Džener, povodom sklapanja ugovora sa kompanijom Ulta Beauty.

Sa dugom plavom kosom i tamnim naočarima, Kloi je izgledala kao reinkarnacija žive Barbike – sa 175 centimetara visine (ona je najviša sestra Kardašijan), pokazala je da je barbicore estetika kao stvorena za nju. 

Da barbi-roze dobije apsolutnu pažnju na svetskoj modnoj sceni izgleda da su zaslužne dve stvari: Valentino jesenja kolekcija, prikazana u martu ove godine, i predstojeći film Barbi (režija – Greta Gerving, a u glavnim ulogama Margo Robi i Rajan Gosling). Popularizovala ga je Kim Kardašijan, a najlepše ga je nosila glumica En Hatavej na Valentino Haute Couture reviji, kada je ponela Valentino roze šljokičastu kratku haljinu i vrtoglavo visoke štikle.

Ono što možda više od roze stajlinga Kloi Kardašijan impresionira jeste njena vitka figura odnosno njeno “revenge body”. Poslednjih godina kritikovana zbog fotošopiranog izgleda, danas i uživo izgleda besprekorno. Uspela je da skine oko 30 kilograma i da, zahvaljuuući jačim treninzima u teretani i ishrani koja podrazumeva sedam manjih obroka dnevno, postane jedna od najlepših Kardašijanki.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia