Bele patike, kako ih ne voleti?

Trendi patike ove sezone? Potpuno bele, u savršenoj harmoniji sa minimalističkim šik stilom.

Patike koje kombinuju estetiku, udobnost i esencijalnost? Bele patike, smisao najšireg minimalizma i najmodernijeg urbanog stila! Pogodne za bilo koji outfit, ove patike za teretanu napuštaju svoju sportsku matricu da bi postale onaj ležerni dodir onih koji se ne žele odreći šarma i svestranosti. Uz večernju haljinu, kao i uz teksas mini suknju i duksericu, bele patike uvek uspevaju da daju taj poseban urbani dodir svakom stajlingu.

Među modnim opsesijama za sezonu proleće/leto 2020, na vrhuncu popularnosti su patike sa super ravnim đonom u najminimalističkom dizajnu ili s platformom koje omogućavaju da dobijete nekoliko centimetara u visinu. Ako želite da se „istaknete“ u ime komfora, opredelite se za lep par udobnih patika.

Bele patike će izgledati savršeno ako su kombinovane sa odećom udaljenom od sportskog kodeksa oblačenja, poput haljina od platna, koktel haljina i satenskih kombinezona. Svaka večernja odeća postaće ultra glamurozna ako se kombinuje sa parom belih patika. Da bismo vam pomogli da odaberete bele patike koja najbolje odgovaraju vašem stopalu i vašem stilu, za vas smo izabrali najaktuelnije modele belih patika koje će vas hipnotisati

grazia.it/pinterest