Blejzer sa kariranim printom? Stilski saveznik na kvadrat!

Blejzeri sa kariranim uzorkom čine da naša srca ponovo kucaju. Evo modela zbog kojih ćete izgubiti glavu.

Dobar blejzer je jedan od ključnih komada jesenje i zimske garderobe poslednjih sezona. Ako je „muški“ blejzer već obavezna stvar koja se ne može zanemariti, kombinacija sa kariranim izorkom čini je suštinskim trendom trenutka.

Ovi blejzeri se svima sviđaju, od Kejt Midlton do Điđi Hadid. A razlog je vrlo jednostavan: podseća na mušku modu, sa tim androgenim dodirom i u kroju i u uzorku, a izgled takođe čini dovoljno formalnim i ležernim. Bez obzira da li su u XSS veličini, poput klasičnog Vichyja, ili više grunge, u maksi tartan verziji, popularnoj crveno-crnoj, nije važno, kvadrati će biti apsolutni protagonisti.

Uz farmerke odeću čini casual-šik, idealnom za svaki dan. U kombinaciji sa dugom svilenom suknjom ili suknjom od tila čini odeću prefinjenom i originalnom, takođe pogodnom za posebne prilike. A sa elegantnim pantaloma? Vraća se svojoj prvobitnoj suštini – muškom odelu.

Da li želite da potpuno eliminišete „muški“ deo i učinite ovaj blejzer kvintesencijom ženstvenosti? Kladite se na „blejzer haljinu“! Samo odaberite dugački blejzer koja seže skoro iznad kolena.

Da bismo vam pomogli da pronađete blejzer koji najbolje odgovara vašem stilu, ove sezone prikupili smo najlepše modele. Među ovim modelima je sigurno i vaš.  

grazia.it