Cipele o kojima sanjamo: top 10 modela iz Zare

Poželećete da ih odmah stavite na listu želja ili u korpu e-prodavnice!

Ovih dana nije lako razmišljati o novitetima iz sveta mode, dobro vas razumemo. Ali s vremena na vreme svi želimo da sebi dodelimo prstohvat lepote kako bismo ove dane učinili malo lepšim.

Među mnogim razmišljanjima, sigurno postoji optimistična mogućnost da se u budućnosti (nadamo se ne predalekoj) vratimo i uživamo u životu ispunjenim hiljadu obaveza. Zato nam malo kupovine putem interneta (ili čak samo priprema liste) može pomoći.

Podignite ruku ko, na primer, nije odmah pomislio na nove cipele? Pregledali smo novu ponudu brenda Zara i u njihovom odeljku „Obuća“ nalaze se svi obavezni modeli za sezonu proleće/leto 2020. koje bismo, nadamo se, mogli da nosimo ubrzo nakon završetka karantina.

Čizme, udobne patike, mokasine ukrašene biserima i aplikacijama, letnje sandale i modeli za subotnje žurke – ovde su sve trendi cipele. Ako želite izdvojiti malo vremena za sebe i obaviti kupovinu putem interneta (ili čak samo sanjati), pogledajte naš izbor od top 10 modela iz Zare koje ne smete propustiti!

foto:Zara