Cipele „slingback“ su must have svakog proleća

Slingbacks sa niskom ili visokom potpeticom spadaju u obavezne cipele za prolećnu sezonu: uživajte u našem izboru sa mnogim modelima u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Za nas je praktično nemoguće da se odupremo njihovom istančanom i damskom šarmu. Napokon, model koji otkriva petu (takođe nazvan „Chanel“ u čast Mademoiselle Coco) pronalazi svoje mesto visoko na listi cipela koje iskreno želimo da pokažemo kada stigne proleće. Naravno, pod „normalnim“ uslovima već bismo ih nosili prvog prelepog sunčanog dana, ali, s obzirom na trenutnu situaciju, moraćemo još malo da sačekamo. Njihov „plus“? Nisu potpuno otvorene poput sandala ali savršene su ako ste se umorili od potpuno zatvorenih i „teških“ cipela. Ukratko, pravi kompromis za delikatnu prelaznu sezonu. 

Elegantne, praktične, pa čak i udobne za nošenje, posebno u varijantama sa srednjim ili niskim potpeticama, savršene su u mnogim različitim kombinacijama. Isprobajte ih uz jednostavne farmerke ili sofisticiranu midi haljinu.

Predloga za proleće 2021. je mnogo: predstavljeni su modeli u klasičnim bojama kao što su crna, bela ili bež, ali postoji i mnogo modela u pastelnim nijansama sa živahnim uzorcima.

Pogledajte naš izbor u galeriji fotografija.

foto:grazia.it