Kao Fara Fosit: Hajdi Klum u farmerkama sezone

Iako se veća pažnja obraća na autfite koje nosi na plaži ili na kostime u kojima briljira za svaku Noć veštica, Hajdi Klum ume vrlo lepo da izgleda i u naizgled običnim dnevnim kombinacijama, u kojima je najčešće viđamo na putu do studija, u Pasadeni, gde snima America’s Got Talent.

Ovog puta za oko nam je zapao njen total black izgled, uprkos letu, kad najčešće oblačimo svetle boje, i visokim temperaturama. Manekenka je na sebi imala duge farmerke ravnog kroja sa podignutim strukom i top, platforme sa ekstremno visokom štiklom, a celu kombinaciju razbila je kaišem i ukrasila zlatnim minđušama i narukvicom. Jedina boja koju je imala na sebi bio je jarko ružičast lak za nokte, na rukama i nogama, kao i naočare u retro fazonu, kojima je upotpunila ceo imidž dive iz sedamdesetih. 

Čak je i frizura bila stilizovana kao kosa koju je, recimo, Fara Fosit nosila u to vreme, a na slavnu glumicu Hajdi podseća i stasom – nedavno je otkrila da ima 62 kilograma, iako nikad nije brinula o tome koliko kalorija unosi na dnevnoj bazi. 

Valja napomenuti i to da su farmerke najmoderniji model u novoj sezoni, a da su, iako izgledaju obično, zahvaljujući džepovima zapravo vrlo neobičan modni komad. Ako želite da nosite ovaj model – samo napred, u pitanju su pantalone koje odgovaraju gotovo svakoj građi, posebno ako nosite visoke potpetice kao manekenka.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia