Crvena haljina: Najlepši letnji dizajni

Modne piste nas inspirišu da u svoju letnju garderobu uvrstimo haljinu u vatreno crvenoj boji.

Kako se približavamo srcu leta, povratku u normalu, sa pojačanim apetitom za beskrajnim šetnjama, koktelima sa prijateljicama i večernjim izlascima, u nama se budi želja za smelim stajlinzima i odećom koja će svima upasti u oči.

Od geometrijskih dizajna i veselih otisaka koje odaberemo, do živahne neodoljive boje koja svojom dinamikom može osvetliti ceo naš look, biramo komade koji će se isticati, dajući nam glamur koji nam je toliko nedostajao zimi.

Pa koji je bolji način da to postignemo od jarko crvene letnje haljine? Vatreno crvena boja osvojila je modne piste sezone proleće/leto 2021. Dizajneri su predstavili mnoge stilove haljina –  modele u vidu kaftana, sa puf rukavima, otvorenih leđa. Crvena boja nas navodi da se ovog leta odvažimo, ostavljajući neko vreme po strani klasičnu belu, ali i nežne pastelne nijanse.

Crvenu haljinu kombinujte sa elegantnim štiklama ili ravnim sandalama za jutarnje izlaske, a prilikom odabira modnih dodataka kladite se na nijanse koje joj odgovaraju, poput crne, zlatne ili ružičaste.

Inspirativne predloge pogledajte u galeriji fotografija.