Cult Gaia – 17 zabavnih kultnih torbi

Koje će svakom ormaru dodati ekscentričan dodir.

Osim ako se niste skrivali ispod kamena, znate da su, kada je reč o torbicama za kojima svi okreću glavu, torbe Cult Gaia omiljene među trendseterima.

Jedinstveni dizajni su neophodni predmeti za modnu publiku i često ih primećujemo na nekim od najprepoznatljivijih svetskih ličnosti i platformama društvenih mreža poput Instagrama. Ove torbe dizajnirane su da budu nasleđe koje održava bezvremenost dok se prenose sa generacije na generaciju.

Ako pokušavate da otkrijete u koje tašne treba da investirate, pripremili smo listu 17 najboljih torbi Cult Gaia za vašu kolekciju dodataka.

Nakon pregledavanja jedinstvenih dizajna, lako je razumeti zašto Cult Gaia ima ogromno – usuđujemo se da kažemo kultno – nasleđe. Ali možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da ova popularna linija torbica više nije samo puka kreacija slatkih dodataka. Više od tašne, Cult Gaia je linija tašni koja je započela 2012. godine, a  njom upravlja Jasmin Larian. Jedna od najvećih stvari koja je izdvojila ovaj brend je ta što Jasmin ne stvara samo tašne. Od početka je jedno od ključnih načela brenda da je svaki predmet napravljen da bude Objet d’Art – nešto što služi kao deo razgovora i navodi na razmišljanje. Zato toliko popularnih torbi Cult Gaia ima jedinstvene strukturne elemente koji su namenjeni da dočaravaju uticaje prirode ili sveta oko nas.

Iako je brend najpoznatiji po ikoničnim torbama i dodacima, Cult Gaia je modna kuća koja takođe kreira lepu odeću i obuću. Do danas, Larian se nastavlja fokusirati na svoju glavnu publiku, lagodne osobe koje vole suptilne detalje i vole ideju bezvremene, ali funkcionalne mode. Takođe, brend se ponosi stvaranjem privlačnih komada koji su dostupni širem krugu kupaca – nečega što se stalno takmiči sa skupljim „It“ torbama.

glowsly.com