MODA / Stil dana

Da li je prepoznajete? Ovako izgleda Irina Šajk kad želi da prođe neopaženo

Manekenka je viđena u istom autfitu dva dana zaredom.

Da se romansa između Irine Šajk i sportiste Toma Brejdija, bivšeg muža Žizel Bundšen, zahuktava, dokazuje autfit u kojem se manekenka pojavila dva dana zaredom.

Nakon što je nosila Michael Kors reviju, uslikana je u zanimljivoj odevnoj kombinaciji: animal print haljini preko koje je obukla crnu kreaciju asimetričnog kroja, prvo uz sandale, a onda i uz patike sezone – adidas sambu. Strpljivo je, dvadesetak minnuta u kolima, sačekala Brejdija da se pojavi, da bi onda nakon njega ušetala u zgradu i provela noć u njegovom stanu, što je pokazao i njen jutarnji autfit.

Ista kombinacija od dve haljine, ujutru je malo drugačije izgledala – umesto na desnoj, rame je sada bilo istaknuto sa leve strane, a nestala je i kika – nadogradnja za Michael Kors reviju, pa je crni šešir poslužio kao bad hair day rešenje.

Po rastanku sa Tomom, Irina je uslikana u šetnji sa ćerkicom, koju ima iz veze sa glumcem Bredlijem Kuperom, sa kojim je u odličnim odnosima – uprkos novoj romansi, sa bivšim partnerom i ćerkom nedavno je išla na letovanje u Italiju.

Tekst: J. M.

Fotografije: Profimedia