Dakota Džonson: Kraljica Mob Wife estetike

Bujni krzneni kaputi, zavodljive providne haljine i seksi topovi sa izrezima.

Dakota Džonson kanalisala je mob girlfriend energiju svojim poslednjim outfitima, I to u samo jednom danu. Naime, tokom subote viđena je u tri različita izgleda, a mi ćemo početi sa najglamuroznijim.

Na after partyju emisije Saturday Night Live, glumica je izgledala kao ultimativna šefica u prozirnoj haljini, dužine do članka sa vertikalnim linijama i svetlucavim šljokicama koje su blistale dok su hvatale svetlost, preko crnog donjeg veša. Statement haljinu kombinovala je sa – naravno – crnom krznenom bundicom od bujnog perja I ¾ rukava. Outfit je dodatno akcentovala malom crnom torbom sa blistavom ručkom I crnim špicastim potpeticama.

Samo nekoliko sati pre toga, dok je vodila večernju humorističku emisiju, Dakota je oduševila još jednim seksi stajlingom koji je uključivao crni top sa visokim središnjim izrezom koji se protezao od njenog vrata do struka i potpuno otvorenih leđa; i crne pantalone ravnih nogavica I dubokog struka koji je krasio kaiš sa velikom zlatnom šnalom.

Za blistav dnevni izgled, glumica je nosila ultra-luksuznu smeđu bundu do članka, (koju je odobrila Karmela Soprano), sa kožnom postavom duž kragne i džepova. Niko ne odiše kul mob wife estetikom kao Dakota u koja je uparila raskošan krzneni komad sa belim farmerkama i elegantnim crnim kožnim čizmama.

Foto: Profimedia