Duge suknje: ovi modeli su ljubav na prvi pogled

Ključna stavka garderobe proleće/leto 2020? Maksi suknja, nesumnjivo. Evo najlepših i najsvestranijih dugih suknji koje se mogu nositi bilo kada.

Duga suknja je prijatelj koji vas nikad ne vara. Prilagođava se vašim ritmovima, štedi vas u mnogim prilikama, čini vas prelepim sa patikama na nogama i sa potpeticama od 12 cm. Maksi suknja je u stvari ključni komad za koji se mnoge dame hvataju svakog proleća.

Ako ste ljubitelj kežual stila, lozinka je: teksas suknja! Birajte duge modele pencil kroja za naglašavanje siluete ili u ultra lakoj verziji za romantični i pomalo senzualni efekat, a la Lolita. Čak i suknje sa naborima od pamuka ili satena su naročito pogodne za ležerne stajlinge.

Postoji mnogo načina da nosite svoju omiljenu maksi suknju.

Kombinacija kožne jakne i duge suknje od tila

Dva komada koja su toliko udaljena da postaju … slatke polovine! Suknja od tila – posebno ako se bira u nežnim pastelnim nijansama   – trebalo bi da se poigrava sa rock jaknom. Ključ besprekornog miksa i podudaranja zasnovanog na maksi suknji je kontrast.

Satenska suknja sa glatkom satenskom teksturom

U kombinaciji sa osnovnom majicom biće “wow”! Ako želite manje “komplikovan” efekat umesto tila i svile, odlučite se za pamučnu suknju sa otiskom. Među najaktualnijim motivima je cvetni raskošni otisak – od klasičnih crvenih ruža do šarenih buketa. S druge strane, u modi su suknje sa botaničkim motivima – kladite se na lišće, paprat i stabljike.

Da bismo vam pomogli da odaberete dugu suknju, koja vam zaista odgovara, odabrali smo kandidate koji će se međusobno nadmetati. I na kraju ćete izabrati ne jednu već najmanje dve ili tri, kladimo se!

foto:grazia.it

 

Pravo je vreme da odaberete kožnu jaknu za proleće! Proverite naše predloge!