Dženifer Lopez poslednjim outfitom vraća nas u rane 2000-te

Dženifer Lopez može biti mnogo toga – pevačica, glumica, Birkin connoisseur, ambasadorka čaša optočenih Swarovski kristalima – ali ona je i dalje samo Jenny from the block.

Tokom vikenda, latino diva odala je počast svojim korenima u ležernoj šetnji Njujorkom, kada je viđena u beloj majici i širokim plisiranim farmerkama, sa modnim dodacima karakterističnim za njen stil iz ranih 2000-ih. To je uključivalo klasičan par Timberland čizama (ključna njujorška cipela), velike zlatne alke i ogromnu bundu.

Dženifer već nedeljama ponavlja ovu jaknu u svojim outfitima. Tokom Nedelje mode u Parizu, nosila ju je sa belim topom i kargo pantalonama boje slonovače. Za noćni izlazak u Njujorku prošle nedelje, ona je takođe izvukla bundu iz ormara noseći je preko majice i belih pantalona od Les Tien-a.

Pevačicin afinitet za bunde je dobro dokumentovan. Prošlog vikenda imala je još jedan važan stilski trenutak nakon njenih muzičkih nastupa u emisiji Saturday Night Live, kada je fotografisana u beloj dugoj bundi koju je nosila preko haljine David Koma ukrašene kristalima, dok je ceo outfit zaokružila svetlucavim srebrnim čizmama Christian Louboutin.

Foto: Profimedia