Farmerke i štikle: 5 super stilskih kombinacija za kopiranje

Kako kombinovati farmerke sa štiklama? Evo 5 vrlo kul kombinacija koje će vas inspirisati.

Farmerke + štikle: postoji li bolja kombinacija za suočavanje sa različitim dnevnim zadacima sa odgovarajućom dozom stila, a da ne morate da se odreknete udobnosti? Apsolutno ne! Zaista ne postoji ništa bolje od farmerki koje savršeno pristaju, koje treba nositi sa lepim parom štikli koje usmeravaju siluetu, pokazujući besprekoran izgled sposoban da savršeno kombinuje udobnost i ženstvenost.

U uobičajenoj mašti, farmerke se bolje kombinuju sa sportskom odećom i dodacima, ali u stvarnosti ovaj mit je sada raspršen i prebacivanje ove svestrane odeće u samo slobodno vreme, sa patikama i duksevima, bila bi velika šteta! Bez obzira da li za kancelariju ili za sastanak sa prijateljima, „farmerke + štikle“ su nenadmašna kombinacija koja podiže čak i najosnovniji izgled i biće savršena od izlaska do zalaska sunca, a da pritom ne uložite previše truda.

A lepota je u tome što su moguće kombinacije sa kojima možete eksperimentisati praktično neograničene. Sa polu-čizmama, sa slingback cipelama, sa širokom blok potpeticom, sa čizmama do kolena, sa sandalama, sa vrtoglavim potpeticama: postoji neograničen broj kombinacija koje možete izabrati prema vašem ukusu i stilu.

Pokazujemo vam 5 i sigurni smo da ćete se zaljubiti na prvi pogled!

foto:grazia.it/pinterest