Inspiracija dana: 3 potpuno crne kombinacije Eve Longorije

Ako se pitate šta je odgovarajuća odeća za centar Menhetna ovih dana, nećete mnogo pogrešiti ukoliko bacite pogled na paparaci fotografije Eve Longorije.

Nismo sigurni da li je glumici crna omiljena (ne)boja ovih dana ili je prosto preferira iz nekih drugih, praktičnih razloga (sakrivanja viška kilograma), ali je sigurno da je količina crnih komada u njenom garderoberu značajna i da su svi I te kako prigodni za šetnju ulicama Njujorka.

Naravno, pored gore navedenih stavki, uvek se uzima u obzir i činjenica da je crna igra na sigurno sa kojom ne možete pogrešiti.

46-godišnja glumica to nam je dokazala kroz tri stajlinga za različite prilike, koja je prošetala u poslednjih nedelju dana.

Nama omiljen je onaj sportski, jer je lepa Eva dokazala još jednom kako je moguće izgledati vrlo “classy” u patikama i trenerci. Crna boja u kombinaciji sa belim detaljima je pomogla u tome, ali i prigodan kaput, te sveže isfenirana kosa i  naravno neizbežne srebrne karike na ušima – Evin omiljen model minđuša, koji nosi godinama u praktično svim prilikama.

Takođe, uz sva tri stajlinga: sportskom, večernjem u vidu koktel haljine sa jednim golim ramenom, te nešto glamuroznijem večernjem – u vidu dubokih svilenih pantalona, bluze i blejzera, zvezda serije “Očajne domaćice” zaokružila je izgled sa gore pomenutim – omiljenim joj parčetom nakita, karikama na ušima.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia