Kako nositi haljinu sa pantalonama: modne ideje za svaku priliku

U novoj sezoni, dizajneri uporno predlažu da isprobamo jednostavnu i neverovatno stilsku tehniku koja će se definitivno dopasti onima koji ne vole da provode puno vremena u kreiranju stajlinga.

U savremenoj stvarnosti, odeća treba da bude ne samo lepa, već i funkcionalna. Ciklusi trendova se menjaju tako brzo da se sada čini da su u modi apsolutno sve decenije, palete boja i tkanine – i u tome vidimo samo prednosti. Dizajneri su takođe solidarni sa nama i, među ključnim trendovima sezone, nude ne samo određene stvari, već i načine njihovog kombinovanja, koje je lako implementirati bez kupovine nove odeće.

Ove sezone u trendu je kombinovanje haljine sa pantalonama – već poznata tehnika, koja sada dobija nova značenja. Ova slojevitost vam omogućava da se osećate prijatno, dok će vaš izgled izgledati prikladno u mnogim situacijama – kako u kancelariji, tako i na sastanku ili tokom ručka sa prijateljima.

Svestranost ovog tandema leži u činjenici – da biste ostali elegantni, ne morate da kupujete nove stvari – u vašem ormaru verovatno već imate savršenu haljinu ravnog kroja i pantalone. Kombinujte i isprobajte modele u različitim bojama ili stvari u tonu, kao što su pokazali Jil Sander, Simone Rocha i Joseph. Umesto pantalona možete odabrati helanke.

Ova tehnika je savršena za prolećno vreme. Inspirativne primere potražite u galeriji.

foto:pinterest