Kako nositi kargo pantalone ove sezone

Trend radnih uniformi i kargo pantalona sa glomaznim džepovima ove sezone ogleda se ne samo u uobičajenim vojnim i safari stilovima, već se transformiše u obavezan komad bilo koje ženske garderobe.

Uobičajeni modeli od pamuka sada koegzistiraju sa lanenim, vunenim, pa čak i svilenim opcijama, a zvezde uličnog stila nude sve više i više novih verzija autorske interpretacije trenda.

Ponekad je za moderan izgled dovoljna i obična majica. U slučaju kargo pantalona, ovo je idealan izbor. Dodaci će vam pomoći da stajling učinite modernijim: na primer, možete odabrati čizme sa masivnim đonom iznad kolena.  

Odvažne influenserke uspele su da prilagode kargo pantalone, pozivajući se na mušku radnu uniformu, stilizujući ih sa muškim košuljama, torbama u „bombona“ i neonskim nijansama i cipelama sa oštrim vrhom. Takva efektna kombinacija će pomoći da se istovremeno stvori opušten i elegantan look.

Dvobojne kargo pantalone takođe će vam pomoći da osvežite sezonsku garderobu – najbolje je kombinovati ih sa običnim majicama i cipelama, a odgovarajući dodaci samo će pojačati efekat.

Inspirišite se u galeriji fotografija.