Kako se nosi dekolte do pupka demonstrira 52-godišnja Kejt Blanšet

Stajling o kome se priča ovih dana definitivno je onaj koji je lepu Australijanku smestio među najbolje odevene na dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu.

Nije lako izvesti da ponesete usko pripijenu haljinu, čiji dekolte bukvalno doseže do pupka, grudi vam ističe u prvi plan, a vi pritom i dalje ostajete možda i najsofisticranija i najelegantnija zvanica večeri.

52-godišnja glumica za ovaj utisak može svakako zahvaliti modnoj kući Armani, koju preferira u svečanim prilikama, ali i svojoj besprekornoj figuri, te dakako stilstkinji Elizabet Stjuart.

Elegenatna haljina koja se odlikuje sirena krojem, neobičnim peplum detaljem, te upečatljivim dekolteom ukrašenim elementima u vidu crnog kamenja, nažalost nije dostupna nama običnim smrtnicima, sašivena je po mernama glumice i načinjena samo za nju.

Izgled je zaokružen dijamantima koji su blistali na njenim ušima, dopunjujući se sjajno sa prstenjem – dizajn koji potpisuje italiajnski dragljar Pomelato.

Neutralan make-up u vidu smokey eye očiju, te rumenila i nežno roze boje na usnama, uz kosu stilizovanu mekim lokanama, naglasili su prefinjenost glamurozne odevne kombinacije koju je Kejt Blanšet sa lakoćom iznela.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia