Kaktus ili Lajm? Kejt Hadson u kaputu neobične nijanse

Kejt Hadson, koja trenutno promoviše novi film (Knives Out: Glass Onion), boravi u Londonu, gde je, između ostalog,  gostovala u radio emisiji Krisa Evansa (Virgin Radio – The Chris Evans Breakfast Show). Kraljica kežual stila zahladnije i kišovito londonsko vreme, odabrala je krzneni kaput, brenda Nour Hammour, u boji lajma, a neki bi rekli i kaktus-zelenoj ili boji pistaća, koji je uparila sa teget bluzom, farmerkama i cipelama sa platformom.

Kejt u novom filmu tumači lik Birdi Džej, a u ovom Netflixovom ostvarenju, koje je nastavak istoimenog filma (Knives Out) igra pored Danijela Krejga.

Ako vas zanima još nešto o kaputu Nour Hammour (Kejt konkretno nosi kaput koji se zove Mailin), znajte da je reč o brendu koji obožavaju slavne žene, među kojima su Krisi Tigen, Kortni Kardašijan, Hejli Biber, Kendal Džener, Megan Foks. U pitanju su shearling komadi u koje možete investirati ako želite da ga nosite narednih decenija. Ovaj je trenutno na sniženju, a ostale modele možete pogledati na sajtu kuće.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram