Kejti Holmes ne odustaje sa razlogom: Ovako se nose letnje papuče na šik način!

Ako je neko tokom prošle godine važio za zvezdu njujorškog street style-a, onda je to bila Kejti Holmes.

Takođe, ako su postojale papuče koje su važile za omiljene među poznatima, a koje niko nije forisirao više (sa razlogom) od Kejti Holmes – onda su to Birkenstock papuče.

Kejti ume da ih stilizuje tako da odmah požalite što se još uvek niste usudili da ih prošetate u elegantnoj varijanti.

U jednom od njenih poslednjih izdanja glumica će nam još jednom dokazati da nema mesta za vašu (priznajemo i našu) nedoumicu o tome da li ove sad već godinama unazad popularne papuče, zaslužuju prefix šik.

Birkenstock papuče same po sebi nisu šik, istina, ali uz vrlo malo truda to mogu postati – i upravo to je ono što nam je Kejti u demonstrirala u jednom potezu.

I ne samo to, glumica je u svoj, na prvi pogled nonšalantan outfit implementirala i kačket, što i dalje njen stajling nije učinilo više sportskim, a manje šik.

Evo, kako joj je to pošlo za rukom: kombinacija boja i odgovarajućih tekstura tkanina, možda pomalo i krojeva.

Baš kao što je decenijama unazad sinonim za eleganciju bila kombinacija crne i bele boje, tako je to već nekoliko godina unazad postao kombo crne i bež boje.

Kejti je ovog pravila očigledno svesna i ume da ga primeni kroz odgovarajuće krojeve: cropped top u formi obrnutog slova A, pantalone ravnog kroja dužine do članka i naravno pravi izbor aksesoara.

Od materijala tu su svila i koža koje izgled čine skupljim (što on bez presedana i jeste (Birkenstock papuče koje je ponela glumica dolaze iz Arizona kolekcije, a cena im je 420 američkih dolara).

Foto: Profimeida