Kejti Holmes: Slatkoća devojke iz komšiluka

Jedna od najslađih američkih glumica, četrdesettrogodišnja Kejti Holms, trenutno boravi u Parizu.

Zvezda je došla na Nedelju mode, a osim što obilazi revije, u Gradu svetlosti, i ljubavi, uživa sa svojim novim dečkom, kompozitorom Bobijem Vutenom III.

Kejti je posetila reviju jednog od svojih omiljenih brendova, Chloé, i tom prilikom pokazala svoj klasičan stil za javna pojavljivanja – ništa prenaglašeno, uvek s merom i u skladu sa prilikom na koju ide.

– Obožavam klasiku, rekla je jednom prilikom, i dodala: “Obožavam da se poigravam sa modom, ali uvek biram komade koji traju večno. U srcu sam džins devojka, volim da imam nekoliko dobrih pari famerki i da ih nosim u raznim prilikama.”

Glumica ovog puta nije odobrala farmerke ili neki od bezbroj modela kaputa koje savršeno nosi, već je, od glave do pete obučena u odevne komade francuske luksuzne modne kuće Chloé, na sebi imala blejzer i belu kožnu haljinu sa resama i rupicama, ali i raskošnim dekolteom – komad iz resort kolekcije za 2023.

Ono što je i ovog puta upalo u oči jeste zlatna minđuša na nosu – aksesoar koji ne skida poslednjih nedelja, a koji joj, iako možda nije u skladu sa slatkoćom devojke iz komšiluka, savršeno stoji. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia