MODA / Stil dana

Kejti Holms neprepoznatljiva: Neobičan stajling američke glumice

Kejti Holms, koja je osim po slatkom izgledu nevinašceta poznata i kao, modna street style ikona, oduševila je juče na zatvaranju Nedelje mode u Njujorku. Američka glumica došla je u vrlo jednostavnom, a zapravo ekstraglamuroznom izdanju, na reviju Toma Forda (koja je zatvorila NFW), obučena kao diva iz čuvene diskoteke 54.

Mnogi u prvi mah nisu ni shvatili da se radi o Kejti, koja je na sebi imala minimalističku crnu haljinu, ali sa kapuljačom, a iznenadio je i aksesoar koji je stavila (prvi put?), minđuša na nosu. Ceo izgled upotpunila je zlatnim sandalama i upadljivim zlatnim prstenjem.

Nakon što je strpljivo, pomalo koketno, pozirala fotoreporterima, Kejti je sela u prvi red, ne bi li ispratila kreacije koje je za SS23 sezonu pripremio Tom Ford, inače njen omiljeni dizajner. Kada na javnim pojavljivanjima bira crne kombinacije, poput klasičnih odela koja često nosi, uglavnom se opredeli za brend američkog dizajnera.

Da li je ovo novo modno poglavlje za Kejt ili je samo na jedno veče poželela da izađe iz sigurne zone komfora i nežnih, romantičnih kreacija ili pak klasičnih odela, videćemo.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram