Klač torbe – najpoželjniji modeli za proleće/leto 2020

Od modela u maksi formatu koji su pogodni za dan, do najprikladnijih predloga za veče: ovde je skup (vrlo cool) torbi koje ćete staviti na svoju listu želja.

U mašti su „večernje torbe“ one male i dragocene torbe koje će se pokazati tek nakon zalaska sunca, povodom večere, zabave i drugih elegantnijih okolnosti, ali nakratko su klač torbe ukrale scenu klasičnoj torbi za dan i sada se nose 24 sata dnevno.

Klač torbe koje su nekada bile pogodne samo za veče promenile su svoj izgled i sada su svestranije nego ikad, a takođe će za proleće-leto 2020. biti u novom položaju u novim kolekcijama, spremne da upotpune sve naše odevne kombinacije. I nije važno jesu li oni toliko svestrane, njihov glamur raste naglo i vredi se odreći malo prostora da biste ih nosili!

Tokom dana odabeirte maksi klač torbe u obliku koverte u boji kože, sa krokodil printom ili živahnim desenima; uveče, za ceremonije, zabave i druge posebne događaje elegantne torbe od dragulja su modeli kojima treba težiti: od onih u metalik koži, u zlatu ili srebru, do onih ukrašenih kristalima ili bogatim perjem i drugim dragocenim aplikacijama.

Već smo pronašli neke od najinteresantnijih predloga koji su sada u opticaju. Spremni ste da se zaljubite na prvi pogled?

foto:grazia.it