Kopirajte Kejt Midlton: Ovako se nosi Zara umesto Šanela

Kejt Midlton stigla je juče u Dansku, na mini solo tureneju, na kojoj će promovisati rad kraljevske fondacije za preprano rođene bebe.

Svojim stajlingom dokazala nam je ne samo da je majstor diplomatskog načina odevanja – vojvotkinja je vešto uskladila tonove sa bojom Danske zastave, već i da vrlo vešto kombinuje komade “high street” brendova tako da izgledaju luksuzuno poput onih sa potpisima od nekoliko nula u nizu.

Komad koji je dominirao stajlingom definitivno je sako u jarko crvenoj nijansi na duplo kopčanje. Ovaj sako koji izgleda kao da je od tvida – podsećajući kako tkaninom, tako I krojem, na jedan od klasičnih Šanel blejzera, zparavo je deo asortimana iz poslednje Zara kolekcije. Cena mu je 70 evra, a osnovni materijali su poliester i pamuk.

Ostatak modne kombinacije čini paleta neutralnih tonova koja se sastoji od crne i bele, te detalja u zlatnom tonu.

Takođe, dobar deo outfita čine “high street” komadi, bela košulja sa karner kragnom dolazi iz kolekcije brenda ME+EM, cena joj je 78 evra, te ogrlica sa bisernim priveskom koja dolazi iz asortimana Monice Vinader, a cena joj je 144 evra.

Najluksuzniji komad koji je u ovoj prilici ponela Kejt, jeste tašnica koju često nosi i reklo bi se da joj je jedna od omiljenih, u pitanju je Mejfer tašna britanskog brenda Aspinal, a cena joj je 713 evra.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia