Kožna suknja: kako je kombinovati sa stilom čak i na proleće

Kožna suknja u proleće? Da, hvala!

Evo 5 ideja (sa vrlo velikim modnim potencijalom) kako biste ih pokazali tokom celog dana, čak i u ovo doba godine. Kožna suknja je prisutna u zimskim kolekcijama i potvrđena je kao jedan od glavnih protagonista našeg svakodnevnog izgleda, ali čak i u ovoj sezoni kožna suknja zaslužuje mesto na listi obaveznih komada u garderobi.

Naravno, ako sačekamo još malo, sa temperaturama neminovno predodređenim za porast, postoji rizik da kožnu suknju više nećemo moći nositi. U nadi da će se ovaj karantin što pre završiti i konačno možemo nositi omiljene komade i izvan zidova kuće, uvek možemo da koristimo ovo vreme koje imamo na raspolaganju da pronađemo nove načine da kožne suknje kombinujemo na elegantan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All smiles after a beautiful show at @carolinaherrera yesterday. #NYFW

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Kožna suknja je modna opsesija influensera i trendsetera i ne propuštaju priliku da je kombinuju čak i na proleće. Zašto nam se toliko sviđa kožna suknja? Zato što je dostupna u neograničenom broju verzija, ali pre svega zato što je svestranija nego što možete zamisliti i savršeno se uklapa kako sa super sportskim izgledom tako i sa najelegantnijom odećom.

Sa rock ‘n’ roll majicom i čizmama, sa belom košuljom i polu čizmama, sa fluorescentnim kardiganima i baletankama, sa topovima i sandalama sa tankim kaiševima, sa duksericom i patikama: evo 5 kombinacija koje ne bi trebalo potceniti u ovoj sezoni!