Najiščekivaniji film o modnom carstvu Guči je tu: Lejdi Gaga u gala kreaciji vrednoj premijere

Gaga je, u sebi svojstvenom maniru, privukla apsolutnu pažnju na sinoćnjem događaju.

Promotivna turneja filmskog ostvarenja “House of Gucci” zvanično je počela, a, kada je reč o crvenom tepihu ovog događaja, nije ni malo čudno što očekujemo mnogo, a zvezde su se potrudile da nas ne razočaraju.

Sinoć su, na britanskoj premijeri u Odeon Luxe Leicester Square u Londonu, Lejdi Gaga, Adam Drajver, Selma Hajek, Džared Leto zakoračili u stajlinzima dostojnim debija ovog modnog filma, koje je režirao Ridli Scot.

“House of Gucci” prikazuje događaje koji su doveli do i one nakon ubistva Mauricija Gučija koje je organizovala njegova bivša supruga Patricija Ređani, 1995 godine.

Mauricio je u to vreme bio na čelu kultne italijanske modne kuće, koju je osnovao njegov deda Gučio Guči. 

Direktno sa piste Gucci Love Parade od prošle nedelje, Lejdi Gaga je stigla u tamnoljubičastoj plisiranoj haljini od šifona sa istim mrežastim čarapama i rukavicama ukrašenim kristalima koje su bile prikazane na reviji. Gaga je obula čizme sa platformom koje su njen zaštitnički znak.

S druge strane, Selma Hajek je odabrala upečatljivu zlatnu haljinu sa V-izrezom, a oba dizajna, bila su naravno sa potpisom kuće Guči.

U galeriji pogledajte kako je izgledala gala premijera filma “House of Gucci”, kao i koje su to sve slavne filmske zvezde deo ovog ostvarenja.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević