Look nedelje: budite primećene u narandžastom blejzeru

Zašto smo izabrali narandžasti blejzer za današnji izgled? Pa, sakoi i blejzeri uopšte daju određenu „ozbiljnost“ vašoj odevnoj kombinaciji i čine da izgledate elegantnije.

A ako želite da svoju modnu igru podignete na novi nivo i izdvojite se iz mase, narandžasti blejzer može biti upravo ono što vam treba. Bilo da se radi o vašoj ležernoj odeći za vikend ili o formalnom poslovnom izgledu na poslu, narandžasti sako će dodati boje i zabavu vašem prolećnom i letnjem izgledu.

Ova energična nijansa se slaže sa svim tonovima kože, a kao što možete da vidite na fotografijama koje smo prikupili za vas, postoji mnogo načina za nošenje narandžastog blejzera i sakoa. Možete ga nositi kao deo odela u narandžastom izgledu od glave do pete, ili ga možete kombinovati sa nekim neutralnim nijansama ili čak jarkim bojama poput električno plave ili neonsko zelene.

Za današnji izgled odabrali smo stilsku prolećnu odeću koja vam dokazuje da je narandžasta zaista nova crna. Stilizovali smo narandžasti blejzer sa širokim pantalonama u bež boji i osvežavajućom majicom u beloj boji. Izgled smo upotpunili klasičnom i vanvremenskom Hermes torbom u smeđoj boji i kožnim sandalama Aquazzura u beloj boji.

U galeriji fotografija pogledajte kako možete nositi narandžasti sako ovog proleća.

Pinterest