Look nedelje – Kako nositi Gingham haljinu ovog leta

Gingham je klasični print koji nikada ne izlazi iz mode, bilo zimi ili leti. Iako su jakne i pantalone sa gingham uzorkom savršene za jesen i zimu, haljine su jednostavna i savršena opcija kada je u pitanju letnji izgled.

Od wrap haljina, mini sa puf rukavima, do maksi opcija, za sve devojke postoji savršen model koji je idealan izbor za piknike na suncu, kao i za opuštene zabave. Jednostavna za nošenje, haljina gingham oličava lakoću leta, a idealna je i za posao i za vikende.

Možete je kombinovati sa teksas jaknom, torbicom ili torbom preko ramena, baletankama, patikama, sandalama i espadrilama ili čizmama za ležeran izgled. Ne dozvolite da vas zavarava slatkoća ovog „kariranog“ printa, haljine gingham mogu biti šik i seksi. Da bismo vam pomogli da izlgedate sjajno u haljini sa gingham uzorkom ovog leta, za vas smo odabrali nekoliko inspirativnih fotografija nekih od naših omiljenih modnih devojaka.

A za današnji izgled odabrali smo jedan od najvećih trendova boja koje nosimo 2021. godine: narandžastu. Maksi haljinu u živahnoj narandžastoj boji kombinovali smo sa belom kožnom torbom, belim kožnim papučama, velikim naočarima Chloe i minđušama Baguette Fendi (baš kao i francuski hleb). Kao što ste možda primetili, broj modnih dodataka smo sveli na minimum, kako bi prepoznatljivi letnji otisci govorili sami za sebe.  

Za više inspiracije pogledajte galeriju fotografija.