Look nedelje – nosite boho heklanu haljinu kao Rijana

Kada pomislite na heklanje, prvo vam padne na pamet „grandma trend“. Pa, zaboravite na klišee i razmišljajte više o boho-šik vibracijama!

Danas ćemo se fokusirati na heklane haljine, iako ova retro tehnika izrade preuzima sve naše topove, suknje, bikinije, šortseve i modne dodatke.

Ela Emhof, ćerka potpredsednice Kamale Haris, bila je jedna od slavnih koja je vratila trend heklanja dizajnirajući svoje vrlo etičke predmete nadahnute hipi estetikom i modom sedamdesetih, a pored njenih grudnjaka koji su planuli za samo pola sata od objavljivanja, trend heklanih komada videli smo takođe u novim kolekcijama Bottega Veneta i Fendi.

Međutim, očigledno je Rijana privukla našu pažnju prošlog meseca u svojoj ručno rađenoj kremastoj pletenoj haljini.

Neutralni ton učinio ju je svežom i elegantnom, dok je kroj definitivno seksi. Rijana je haljinu kombinovala sa mrežastim visokim potpeticama Bottega Veneta i slojevitim narukvicama.

Uz mnoštvo uputstava za heklanje na YouTube-u i TikTok-u, prilično je lako napraviti haljinu i kopirati njen izgled, ali ako nemate vremena da se bavite heklanjem, ne brinite!

Pronašli smo za vas maksi haljinu Gabriela Hearst koju smo kombinovali sa sandalama Manolo Blahnik-a, masivnom narukvicom brenda Chloe i Gucci prstenom za blistav kontrast.

Pogledajte u galeriji!