Majice u polo stilu: 10 modela koji će biti u centru naše pažnje ovog proleća

Klasične ili pletene, obične ili sa uzorkom, predimenzionirane ili sa dugmadima – izdvojili smo najlepše modele za leto.

Ko zna da li bi Žan Rene Lakost ikada zamislio da će ova košulja sa kragnom i kopčama koju su prvobitno nosili polo igrači u Indiji vremenom postati pravi ikonični komad, i to ne samo sportista.

Svestrana i „udobna“ poput majice, ali šik poput košulje, i dalje je stalna inspiracija za dizajnere i brendove. Najnovije i najmodernije verzije kreću se od jednobojnih do modela sa kontrastnim kraganama, rebrastih i raznobojnih prugastih varijanti, ne zaboravljajući predimenzionirane polo majice i one ukrašene dugmadima u vidu dragulja.

Varijacija za leto je mnogo. Ukoliko želite da igrate na sigurno, odlučite se za kombinaciju „polo i midi suknje“ – jednu od najviđenijih na modnim pistama proleća i leta 2021 – ili se odlučite za najklasičniju kombinaciju, onu sa crnim pantalonama i patikama.

Pre nego što se upustite u kombinovanje, pogledajte naše savete za kupovinu: za vas smo odabrali 10 najaktuelnijih modela polo majica u ovom trenutku.

Otkrijte ih u galeriji.

foto:grazia.it