Maskirni print upada u jesenji ormar

Maskirni print se vraća da nas osvoji ove jeseni, ukrašavajući kul odeću i dodatke: evo svih saveta za tematsku kupovinu!

Umesto da „kamuflira“, maskirni print će ove jeseni naš izgled učiniti mnogo sjajnijim i upadljivijim. Razgovarajmo o maskirnom otisku koji je inspirisan vojskom i kuca na vrata naše garderobe. Ne možemo, a da ga ne pustimo unutra i uhvatimo bar delić tog šarma koji može dati našem jesenjem izgledu.

Potrebno je razjasniti: to zapravo nije trend koji se svima sviđa i koji svi znaju kako da nose. Postoje oni koji ga obožavaju i nose često i rado, i oni koji mrze maskirni print. Možda zato što ga nije lako kombinovati sa lakoćom, pa čak i u pogledu kombinacija boja, to sigurno nije najjednostavniji i najneposredniji obrazac. Istini za volju, na putu smo ka „kompromisu“: maskirna jakna da, ali ne u total looku. U stvari, čak i samo jedan odevni predmet ili dodatak dovoljan je da ispratite trend ove jeseni. Primer? Potpuno nove sandale nastale zahvaljujući ekskluzivnoj saradnji Birkenstock-a i brenda Valentino, a dostupne su u tri varijante kontrastnih boja: vojno zelene, žute i sive.

U galeriji fotografija otkrijete naš izbor najlepših maskirnih komada nove sezone!

grazia.it