„Tutti frutti“ je (još jednom) najšareniji trend leta

Svež i živopisan trend „tutti frutti“ se redovno vraća svakog leta kako bi našem izgledu dao pravu količinu „modnih vitamina“.

Leti nema ništa bolje od ukusne i šarene voćne salate (možda sa kuglom sladoleda, hajde) da nas osveži i napuni svim vitaminima koji trebaju našem telu. Ali, šta ako se njegove koristi ne ograničavaju na ishranu i dobrobit u zdravstvenom smislu već se tiču i modnog aspekta?

Da, dobro ste razumeli: govorimo o modi „tutti frutti“, koja je poznata i kao najmoderniji i najšareniji trend vruće sezone, koji se svake godine redovno vraća kako bi dao dozu energije i dobrog raspoloženja našem izgledu!

Izaberite svoje omiljeno voće i ponosno ga pokažite na letnjoj odeći, od bluza i majica, do haljina i suknji, ali i na mnogim stilskim dodacima: od kultne Gucci torbe sa višnjama, na H&M čarapama sa jagodama, kivijem, avokadom i grozdovima grožđa, ne zaboravljajući lepe sandale poput onih u Aquazzuri sa staklenim perlicama u vidu našeg omiljenog voća.

Ovog leta predlažemo da osim frižidera ispunite i svoj ormar omiljenim voćem. Predloge pogledajte u našoj galeriji fotografija.