Mokasine sa visokom potpeticom su najveći trend sezone

Ovog proleća dizajneri nude da se setimo školskih vremena kupovinom modernih mokasina koje su ove sezone stekle masivnu petu.

Na pistama su predstavljeni zanimljivi modeli – dizajneri su eksperimentisali sa velikim kopčama, elegantnim mašnama i resama, predstavljene su opcije s otvorenom petom, mokasine ukrašene prolećnim otiscima i jarkim kombinacijama boja.

Ako još niste mentalno spremni za otvorene letnje cipele, vreme je da uložite u mokasine sa potpeticom. Takav par cipela je praktičan i može se lako kombinovati sa pantalonama, kao i sa farmerkama i omiljenim haljinama. Dakle, u kolekciji Prada predstavljeni su modeli sa zanimljivim tkanjem i masivnom kopčom od zlata, Tory Burch ima karike s cvetnim uzorcima, a Loewe klasične sa elegantnim neupadljivim mašnama.

Mokasine ovog proleća mogu postati glavni detalj vašeg stajlinga. Dakle, Fendi je demonstrirao letnje modele sa otvorenom petom i jarkim tropskim printom. Brend nudi da ih nosite sa visokim čarapama u retro stilu. U međuvremenu, Louis Vuitton se oslanjao na kombinaciju kontrastnih nijansi – crne i jarko žute, dodajući futurističku petu i sportske elemente.