grazia

Stil dana

Mokasine sa visokom potpeticom su najveći trend sezone

Ovog proleća dizajneri nude da se setimo školskih vremena kupovinom modernih mokasina koje su ove sezone stekle masivnu petu.

Na pistama su predstavljeni zanimljivi modeli – dizajneri su eksperimentisali sa velikim kopčama, elegantnim mašnama i resama, predstavljene su opcije s otvorenom petom, mokasine ukrašene prolećnim otiscima i jarkim kombinacijama boja.

Ako još niste mentalno spremni za otvorene letnje cipele, vreme je da uložite u mokasine sa potpeticom. Takav par cipela je praktičan i može se lako kombinovati sa pantalonama, kao i sa farmerkama i omiljenim haljinama. Dakle, u kolekciji Prada predstavljeni su modeli sa zanimljivim tkanjem i masivnom kopčom od zlata, Tory Burch ima karike s cvetnim uzorcima, a Loewe klasične sa elegantnim neupadljivim mašnama.

Mokasine ovog proleća mogu postati glavni detalj vašeg stajlinga. Dakle, Fendi je demonstrirao letnje modele sa otvorenom petom i jarkim tropskim printom. Brend nudi da ih nosite sa visokim čarapama u retro stilu. U međuvremenu, Louis Vuitton se oslanjao na kombinaciju kontrastnih nijansi - crne i jarko žute, dodajući futurističku petu i sportske elemente.

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem