Muza ležernog odevanja: Sijena Miler basic komade diže na viši nivo

Postoje neke stare stilske zagonetke koje se vraćaju iz godine u godinu, deceniju u deceniju na koje se još uvek trudimo da odgovorimo. „Šta da obučem na posao?“, “Šta da obučem na proslavu?” i „Kako da kombinujem farmerke?“ su definitivno najčešča, ali postoji jedan scenario za koji sigurno nikada niste pitali naglas ali ste oduvek želeli da znate odgovor: „Šta da obučem za dnevno obavljanje poslova po gradu?“

Taj “nabaci i kreni” outfit “bez napora” i sa stilom koji će izgledati jednako dobro i u kancu i u marketu i kada se sastajete sa prijateljima. Pa, mislimo da smo vam upravo pronašli odgovor: Sijena Miler.

Mnogi neće biti iznenađeni što nam je Sijena ponovo poslužila kao modna inspiracija. Na kraju krajeva, nedavno je oživela kargo farmerke, pokazala nam kako da uvedemo maxi suknju na večernju teritoriju, i dala ton svim haljinama za gošće na venčanjima ove godine, ali njen najnoviji izgled je taj koji otvara sva stilska vrata.

Možda je do tonske, sive palete boja, ali nešto je i do dobro krojenog blejzera, kratke bluze ispod, čak i pantalona ravnih nogavica i kultnih Adidas patika, što čini ovaj stajling savršenim izgledom koji se neverovatno lako kopira, a može se i nositi, pa… svuda!

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.