MODA / Stil dana

Stil dana

Zaslepljujuća Valentino haljina u režiji Florens Pju

Najsajnija Zvezda venecijanskog festivala je stigla!

Iako se nije pojavila na pres konferenciji povodom svog najnovijeg ostvarenja “Don’t Worry Darling”, bila je vredna čekanja kada je nastupila na crvenom tepihu.

Haljina golih ramena od crnog tila koju potpisuje niko drugi do Valentino bila je pun pogodak. Uklopljena sa crnim cipelama koje su ukrašene perijem i dijamantskom ogrlicom, minđušama, prstenjem i septum pirsingom, koju potpisuje Tifani&Co, oduzela je dah svih fotografa, fanova i glumaca koji su se u tom trenutku našli na istom mestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DpoisDê (@dpoisde)

Dugačak šlep posipan kristalima imali smo prilike da vidimo na Valentinovoj reviji održanoj u Rimu u julu mesecu, a možemo primetiti da stilista ili stilistkinja koji su odgovorni za izgled mlade zvezde filma “Little Women” nisu gubili vreme rezervišući ovu veličanstvenu kreaciju na vreme.

Što se tiče frizure Pjuova je u Veneciji odlučila da isproba najnoviji trend razdeljka na stranu sa zalizanom kosom, a za šminku je odabra naturalne nijanse koje su dodatno istakle lepotu koju ova dvadesetšestogodišnjakinja poseduje.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia