Nemoguće je odoleti lepom paru visokih čizama

Jedino što treba da uradite je da se predate iskušenju i odmah kupite novi par: evo visokih čizama bez kojih ove zime ne možete.

Istina je, sada se nose praktično tokom cele godine, pa čak i tokom proleća i leta. Ali jesen je definitivno sezona u kojoj ne možete odustati od nošenja visokih čizama! Savršeni modeli koji daju preokret suknjama i haljinama svih dužina i vrsta, ali ne samo to. Moderne devojke ih vole čak i u kombinaciji sa muškim odelom i uopštenije sa uvučenim pantalonama i farmerkama.

Ali mi – zaista moramo to da priznamo – imamo slabost prema visokim čizmama u kombinaciji sa haljinama i midi suknjama: ženstvena i super šik kombinacija koja uvek rešava mnoge dileme u pogledu izgleda. Koju god kombinaciju da preferirate, jedno ostaje jasno: kupovina visokih čizama je sigurna modna investicija zbog koje ćete teško zažaliti (takođe zato što nikada ne izlaze iz mode!).

Obavezni modeli za jesen/zimu 2020/21?

Od kože ili antilopa, sa kroko printom, sa debelom i udobnom potpeticom ili sa štiklama za posebno veče. Od neizbežnih crnih ili neutralnih boja do najoriginalnijih varijanti u nijansama poput bele, bordo, tamno zelene ili metalik srebrne…

Odabrali smo neke koji su nas na prvi pogled privukle svojim šarmom: prepustite se iskušenju i odaberite visoke čizme kako biste se sa stilom suočile sa novom sezonom.