Nijansa nane – najsvestranija boja koju možete nositi ovog proleća

Delikatna, ženstvena i ultra šik: otkrijte sa nama jednu od neophodnih boja proleća, zelenu nijansu nane.

Zelena nije jednostavna boja za nošenje niti za kombinovanje i zbog toga se mora nositi sa dosta samopouzdanja i sa lakoćom ili je bolje ostaviti je na miru. Ali među prisutnim „50 nijansi zelene“ posebno nam se dopala jedna nijansa za proleće 2020. godine. Ova nijansa zelene ima sivi podton što je čini veoma rafiniranom i retro.

Kome najbolje pristaje ova nijansa?

Zelana boja mente ili nane izaziva najviše zbunjenosti tipa “da li mi pristaje ili ne?”. Prema našem mišljenju, ova hladna nijansa idealno pristaje crnkama, plavušama i crvenokosim damama bez razlike. Jedini rizik je da na posebno svetlom tenu može povećati bledilo lica. Ali polako se krećemo ka letu, a blago preplanuli ten će popraviti ono što možemo definisati kao jedinu manu ove veličanstvene boje.

Kako kombinovati nana zelenu?

Kada govorimo o kombinacijama ima više dobitnih mešavina nego što biste mogli da zamislite. Mi je, na primer, volimo sa belom (za leto, tada je to vrhunska kombinacija za probati, verujte nam!), sa čitavom paletom sive, braon i bež bojom, sa najfinijim nijansama ružičaste, ali i sa koralno crvenom za neobičnu i super glam kombinaciju.

Odabrali smo odeću i aksesoare, od haljine do jednostavnog dodatka za one koji žele da iskuse trend, ali bez preterivanja.

foto:grazia.it

Bela – kraljica među bojama, čak i zimi – najlepše bele komade otkrivamo OVDE!