Nosimo Birkenstock sandale kao poznate dame

Od Kejti Holms do Else Hosk, Alekse Čang, Kendal Džener i Džulijen Mur, poznate ličnosti su zaljubljene u Birkenstock sandale.

I nismo iznenađeni jer je 2021. godina očigledno godina udobne odeće i obuće. Osnovan 1774. godine u Nemačkoj, Birkenstock brend ima misiju da kreira ortopedske sandale koje pružaju podršku i koje su udobne. 60-ih godina Birkenstocks su obožavale devojke hipi pokreta.  I dok ih mnogi smatraju „ružnim“ sandalama, poznate ličnosti ih vole i uvek ih stilizuju na inspirativan način.

Pa ako ste već ljubitelj Birkenstock papuča, svideće vam se letnji izgledi slavnih u ovim sandalama, a ako ste prilično sumnjičavi prema njihovom nošenju, kladimo se da ćete se zbog ovih stajlinga predomisliti i nabaviti Birkenstocks.

Za današnji izgled inspirisao nas je jedan od letnjih izgleda Else Hosk. Švedska manekenka je svoje crne sandale Birkenstock stilizovala sa mini haljinom, prevelikom klač torbom i slatkim kačketom. Da bismo kopirali njen izgled, uparili smo raskošnu haljinu Zimmermann sa udobnim kožnim sandalama Birkenstock x CSM, velikom Valentino crnim tašnom i kapom Paco Rabanne.

 Za više inspiracije pogledajte galeriju fotografija.