Nosite kožu ovog leta uz naše kul savete za stilizovanje

Da, leti možete nositi kožu, mada smo sigurni da to nije prva tkanina koja će vam se pojaviti u glavi kad razmišljate o letnjoj garderobi.

Verovatno zamišljate sebe kako se „topite“ u kožnim pantalonama ili haljini pod letnjim suncem, ali ako odaberete tanju, svetliju vrstu kože, biće vam sasvim u redu, posebno na temperaturama u vašoj kancelariji, u restoranu ili u tržnom centru.

Od bezvremenske crne do jarkih boja i toplih tonova, od bajkerskih jakni do pantalona, šortseva i haljina, koža je jedan od najvećih trendova ove sezone i narednog leta. Postoji toliko mnogo načina na koje možete dodati kožu svojoj letnjoj garderobi, zato smo za vas prikupili najbolje stajlinge steet style heroina.

Takođe smo pripremili za vas odevnu kombinaciju kako biste bili inspirisani da ovog leta uvrstite kožu u svoj ormar. Za današnji „stil dana“ kombinovali smo kožne pantalone sa belim topom od pamuka koji ćemo ugurati u pantalone (jednostavno volimo puf rukave vezene crnim cvetovima), sandale sa lančićima kultnog brenda Bottega Veneta i kožnu torbu sa croco efektom.

Da bismo ovom ležernom, ali elegantnom izgledu dodali edgy notu, odlučili smo se za srebrnu ogrlicu Paco Rabanne. Sada imate prolećno-letnju casual-šik odevnu kombinaciju.  

Spremni za rock ovog leta?