Nova besprekorna stilska formula Kejt Midlton

Postoje određeni trendovi kojima se čak i princeza od Velsa okretati iznova i iznova. Bilo da se radi o njenim haljinama sa kaputom Ketrin Volker ili oštrom kroju Aleksandra Mekvina. Kada pronađe stajling koji joj odgovara, ona se drži toga, dokazujući šta može učiniti nekoliko vrednih osnovnih komada u vašem ormaru.

Čini se da je Kejt u poslednje vreme pronašla novu formulu stila: pletenu haljinu sa kaišem ili savršeno koordinisane komplete koje nosi ispod klasičnog zimskog kaputa. Buduća kraljica je odlučila ponovo da isproba istu kombinaciju za posetu Lutonu, odlučivši se za narandžastu polo kragnu i odgovarajuću suknju Gabriele Hearst koju kako se čini obožava da nosi. Nastavljajući svoj ekološki osvešćeni pristup, preko je obukla kaput od kašmira, dok je čitav stajling upotpunila braon čizmama.

Kejt je ranije predstavila svoj novi zimski način odevanja, tokom posete Bostonu u decembru, ovog puta udruživši svoje haljine Gabriele Herst sa kaputom na duplo kopčanje od Aleksandra Mekvina. Takođe je nosila pletenu haljinu od kašmira njujorškog dizajnera za jednu posetu u novembru, u kombinaciji sa odgovarajućim kaputom od kašminra kompanije Max & Co. Samo nekoliko dana kasnije na utakmici Svetskog kupa Rubi lige, nosila je bordo polo- džemper na vrat brenda, sa kaputom koji potpisuje jedan od omiljenih princezinih brendova, Aleksndar Mekvin.

Jednostavnost Kejt Midlton i njene zimske garderobe olakšava imitiranje kod kuće: uložite u nekoliko dobro napravljenih osnova koje se mogu više puta kombinovati, a ukoliko su napravljeni od održivih materijala, onda su zaista pun pogodak.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia