Ovo je ustvari najlepša haljina Dženifer Lopez iz Venecije

Tokom proteklog vikenda završen je filmski festival u Venecji, privukavši brojne ličnosti iz sveta filma ali i šou biznisa. Crvenim tepihom prodefilovala su neka od najpoznatijih holivudskih imena, a interesovanje medija bilo je intenzivnije no ikada od sada.

Razlog za to svakako leži u činjenici da je u pitanju prvi glamurozni filmski događaj koji se od početka pandemije korona virusa dešavao u najopuštenijoj formi do sada, bez maski i sa mnogo više odazvanih gostiju, ali upravo i u tim zvanicama ili bar nekima od njih.

Oni najslikaniji definitivno su bili “novopomierni” par Dženifer Lopez i Ben Aflek, što je pogotovo bio slučaj tokom njihovog pojavljivanja na završnoj večeri festival – s obzirom da je ovo bilo prvo zvanično pojavljivanje para na crvenom tepihu.

Međutim, tokom par dana boravka u bajkovitoj Veneciji, pevačica i glumac fotografisani su u nekoliko različitih prilika – za koju bi se reklo da je Džej Lo imala danima unapred osmišljenu modnu kombinaciju.

Ona koja se najviše istakla po svojoj lepoti u svakom domenu, definitivno je balska korset haljina sa oslikanim motivima Venecije. U pitanju je Dolče Gabana komad koji dolazi iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2013. godine.

Jennifer je haljinu ponela tokom modnog fotografisanja, krstareći nestvarnim venecijanskim kanalima u gondoli.

S obzirom na značajnu efektnost haljine, aksesoari i beauty departman bili su u drugom planu. Sveden stilu “old Hollywood” klasika, podrazumevao je blago uvijene lokne, crveni mat karmin, naglašene trepavice blago sjajnu senku na kapcima.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia